Keittiöremontit MikkelIN alueella

Saneeraus ja rakennus Peltsi on remontoinnin ja rakentamisen ammattilainen Mikkelin seudulla. Saat meiltä kaikki remontti- ja uudisrakennuspalvelut keittiöösi helppona avaimet käteen -palveluna. Aloitamme purkutöillä, suunnittelemme ja asennamme sekä viimeistelemme keittiösi viimeisen päälle.

 

Oletko rakentamassa? Meiltä saat toimivia keittiökokonaisuuksia myös uudisrakennukseen. Olipa kyseessä taloyhtiö, toimitila tai omakotitalo, annamme asianatuntevan panoksemme jo heti projektisi alkumetreille. Suunnittelemme, asennamme ja viimeistelemme keittiösi toivotun tyylin mukaan, kustannukset kurissa pitäen.

Toteutamme keittiössäsi esimerkiksi nämä:

Meiltä laatoitukset, kalusteasennukset, valaistukset ja muut viimeistelyt – kaikki tarvittava keittiöösi!

Kunnon valaistus on tärkeää siellä missä veitset lentelevät. Hyvien kohdevalaisimien lisäksi riittävä yleisvalaistus tuo tunnelmaa tilaan. Kauniit kaapistot ja huolellisesti jiiratut listoitukset tuovat viimeistellyn vaikutelman kodin tärkeimpään tilaan.

 

Meiltä saat myös keittiön välitilan ja lattian laatoitukset. Etenkin keittiön lattiassa laatta on suosittu materiaali, eikä syyttä. Pienet roiskeet on helppo pyyhkäistä laatalta pois. Kestävä laatoitus sopii hyvin myös esimerkki lemmikkikotiin, eikä tassun raapaisuista tule ikuisia.

Vai sittenkin kaikki tilat kerralla kuntoon? Miten olisi laajempi sisäremontti?

Kalpenevatko asuntosi muut tilat keittiön rinnalla? Meiltä saat myös koko asunnon huoneistoremontit, joiden avulla kotisi saa uutta ilmettä lattiasta kattoon. Usein onkin järkevää pistää kaikki kerralla kuntoon, aikaa ja rahaa säästäen. Olethan meihin yhteydessä, jos asuntosi kaipaa tapetointia, maalausta, lattiatöitä, laatoituksia tai muuta kohennusta. Lue lisää huoneistoremontistista!

Uutta saunaan ja kylpyhuoneeseen! 

Kun toiveena on unelmien keidas, ota meihin yhteyttä! Meiltä saat toiveenmukaiset toteutukset saunaan ja kylpyhuoneeseen kohtuuhintaan. 

Onko aika pistää kaikki  nurkat kerralla kuntoon?

Jos kodin tai jonkin muun tilan pintaremontista on jo vierähtänyt toki, tämä yleensä näkyy! Meiltä saat niin pienet kuin isommatkin sisäremontit. Tutustu!

Mitä keittiöremontti maksaa?

Kun ammattilainen on asialla, projektisi pysyy kasassa myös kustannuksiltaan. Laskiessasi kokonaiskustannuksia, on hyvä huomioda myös kotitalousvähennys. Verohallinnon sivulta luet aiheesta lisää!