Huoneistoremontti ja toimitilamuutokset Mikkelin seudulla

Saneeraus ja rakennus Peltsi toteuttaa huoneistoremontit Mikkelin alueella kohtuuhintaan. Meiltä saat kaikki remontti- ja uudisrakennuspalvelut yhden katon alta. Huoneistoremontti kannattaa, sillä se piristää asunnon kuin asunnon ilmettä sekä lisää tuntuvasti asumisviihtyvyyttä. Jos olet myyntiaikeissa, huoneistoremontti nostattaa asuntosi arvoa ja todennäköisesti myös lyhentää myyntiaikaa. Remontin laajuuteen vaikuttavat mm. huoneiston kunto, erityistoiveet remontin sisällöstä, käytettävissä oleva budjetti ja aika sekä remontoitavat kohteet huoneistoissa. Palveluihimme kuuluvat kaikkien huoneiston osien remontointi keittiöstä parvekkeelle. Huoneistoremonttien lisäksi toteutamme myös uudisrakennusten tilat viimeisteltynä.

Useimmiten huoneistoremontissa uudistuvat nämä:

  • keittiöt
  • kylpyhuoneet
  • saunat
  • tasoite- ja maalaustyöt
  • laatoitukset
  • tapetoinnit
  • lattiatyöt
  • erilaiset kalusteasennukset
  • muut tarvittavat tilat, kuten esimerkiksi parveke

Uutta ja toimivaa kotiin ja työpaikalle:

Tapetointi ja maalaus

Kevyeen pintaremonttiin riittää usein pelkkä tapetointi tai maalaus, jotka ovat tehokkaita yleisilmeen kohottajia. Saat meiltä ammattimaiset tapetointi- ja maalauspalvelut kaikenlaisiin tiloihin. Vain mielikuvitus on rajana, kun suunnitellaan tapetointia ja maalausta!

 

Pinnat kuntoon kattoa ja lattiaa unohtamatta

Teemme myös erilaisia katto- ja lattiapintojen käsittelyjä tarpeen mukaan.  Esimerkiksi katon panelointi ovat suosittuja ratkaisuja. Saat meiltä myös erilaiset tasoitetyöt niin seinille.


Laadukas laatoitus viimeistelee kokonaisuuden

Toteutamme niin kylpyhuoneiden, saunatilojen, vessojen ja eteisten laatoitustyöt toiveen mukaan. Laatoitus ei ole pelkästään märkätilojen pintamateriaali, vaan se tuo persoonallista ilmettä esimerkiksi keittiön välitilaan. Materiaalina laatta on helppohoitoinen ja sopii siksi monenlaiseen tilaan. 

Kalusteasennukset kaikkiin tarvittaviin tiloihin

Pintaremontin viimeistelevät kauniit kalusteet. Meiltä saat apua kalustesuunnitteluun sekä niiden asennukseen. Olipa kyseessä keittiöasennus, kylpyhuonekalusteiden tai esimerkiksi kaapistojen asennukset eteiseen tai makuuhuoneeseen, me hoidamme ne.

Olisiko tilamuutos ratkaisu?

Joskus huonejaot voivat olla hankalia niin muuttuvien asumisjärjestelyiden kannalta kuin yhtä hyvin liiketoiminnan muuttuessa. Tilojen yhdistäminen tai jakaminen seinien paikkaa muuttamalla voi silloin olla hyvä ratkaisu. Kerro meille haasteestasi, me suunnittelemme ja toteutamme toimivan kokonaisuuden, olipa kyseessä kotisi tai toimitilasi.

Pyydä tarjous remontistasi!

Tilaa ammattimainen ja kattava huoneistoremontti mikkeliläiseltä Saneeraus ja rakennus Peltsiltä. Laajojen huonestoremottien lisäksi meiltä tilaat keittiöremontin, kylpyhuoneremontin, saunaremontin tai halumasi jonkin muun tilan remontin kohtuuhintaan. Jätä meille viesti tai tarjouspyyntö ja olemme sinuun yhteydessä!

Keittiö uusiksi?

Elääkö keittiösi jo eilistä päivää? Meiltä saat niin pienet kohennukset kuin vähän laajemmat keittiöremontit erilaisine tilamuutoksineen. Lue lisää keittiöremontista!

Kulahtiko kylpyhuone?

Meiltä saat kylpyhuoneremontit tarpeesi mukaan. Toteutamme niin lämminhenkiset spa-tyyliset toteutukset, modernin tyylin virtaukset kuin vähän värikkäämmät kylpyhuoneratkaisut. Katso lisää!

Ilmainen kartoituskäynti!

Mitä toteutus tulisi maksamaan ja millaisin aikatauluin projekti etenisi? Kartoitamme tilanteen mielellämme paikan päällä ja laskemme kohteellesi järkevän tarjouksen sujuvine aikatauluineen. Ota yhteyttä!