Kylpyhuoneremontti Mikkelin seudulla

Saneeraus ja rakennus Peltsi on remontoinnin ja rakentamisen ammattilainen Mikkelin seudulla. Saat meiltä kylpyhuoneeseesi kaikki remontti- ja uudisrakennuspalvelut yhden katon alta. Jos suunnitelmissasi on kylpyhuoneremontti, saunaremontti tai jokin muu märkätilan remontti, tai olet rakentamassa kokonaan uutta, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous! Autamme mielellämme projektissasi, ja tarjoamme ammattilaisen näkökulman niin suunnitteluun kuin varsinaiseen toteutukseen.

Kylpyhuoneessa ja saunassa toteutamme esimerkiksi nämä:

  • purkutyöt
  • kuivatukset
  • vesieristykset
  • laatoitukset
  • paneloinnit
  • valaistukset
  • listoitukset
  • kalusteasennukset jne.

Märkätilasertifikaatti toimii merkkinä korkeasta ammattitaidostamme

Olipa kyseessä sitten suuremman luokan tai pienempi märkätilasaneeraus kotona tai julkisessa tilassa, meiltä saat kaikki siihen liittyvät palvelut ja työvaiheet! Toteutamme kylpyhuoneremontit ja märkätilojen saneeraukset koko laajuudessaan aina suunnittelusta kalusteiden asennukseen. Teemme myös kylpyhuoneiden ja muiden märkätilojen vesieristykset. Kun edessäsi on kylpyhuoneremontti tai kodin muiden märkätilojen uudistaminen, ota yhteys meihin ja pyydä tarjous!

Referenssit

Kaunis laatoitus viimeistelee toteutuksen

Kun vesieristys ja muut pohjatyöt ovat märkätilassa toteutettuna asianmukaisesti, lopputulos kestää kovaakin käyttöä. Kun vuorossa on laatoitustyöt, kannattaa sekin jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Tällöin lopputulos näyttää hyvältä ja täyttää täyttää kosteille tiloille annetut rakennusnormit. Lisäksi laatoitusvalinnalla voidaan vaikuttaa tilakokemukseen ja  lattiapinnan liukkauteen. 

Toiveena myös uusi sauna?

Kylpyhuoneremonttien lisäksi palveluihimme kuuluu myös tietenkin saunaremontti. Saunaremontilla voidaan kunnostaa vanha sauna uuden veroiseksi pienelläkin panostuksella tai vaihtoehtoisesti projektia voidaan laajentaa hieman enemmän ja tuoda uusittuun saunaan hieman arjen luksusta erilaisilla lisävarusteilla ja kalusteratkaisuilla. Esimerkiksi kiukaan etäohjattavuus on nykypäivää.

Muut sisäremontit

Sieltä täältä repsottavat asunnon pinnat saattavat alkaa ärsyttää jossain vaiheessa. Ratkaisuna ongelmaan tällöin on kodin yleisilmettä dramaattisesti piristävä sisäremontti! Meillä remontti räätälöidään aina asiakkaan toiveiden sekä käytössä olevan budjetin mukaan. Jo pienelläkin panostuksella saadaan huomattava muutos kodin ilmeeseen, mikä lisää kodin viihtyisyyttä ja parhaimmillaan nostaa asunnon tai kiinteistön jälleenmyyntiarvoa! Kysy lisää huoneistoremontista tai keittiöremontista!

Pyydä tarjous avaimet käteen -toteutukselle!

Saneeraus ja rakennus Peltsi palvelee monipuolisesti märkätilaremontin merkeissä. Olipa kyseessä uudisrakennus tai saneerauskohde, meiltä saat näyttävät ja viimeistellyt toteutukset. Palvelemme joustavasti Mikkelissä ja lähikunnissa. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää kylpyhuoneen tai saunan remontoinnista. Voit myös lähettää meille suoraan tarjouspyynnön!