Remontti- ja uudisrakennuspalvelut Mikkelin seudulla

Saneeraus ja rakennus Peltsi on remontoinnin ja rakentamisen ammattilainen Mikkelin seudulla. Saat meiltä kaikki remontti- ja uudisrakennuspalvelut yhden katon alta.

Palveluihimme kuuluvat:

Tilaa remontti jo tänään!

Oli mielessäsi sitten suuri tai pieni remontti tai uudisrakennusprojekti, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Sisäremontti kohteessa kuin kohteessa

Mikkeliläinen Saneeraus ja rakennus Peltsi tekee kaikenlaiset sisäsaneeraukset ja sisäremontit vankalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Remontoimme niin yksityisten kotitalouksien kohteita kuin yritysten toimitiloja. Palvelumme eivät myöskään rajoitu vain maankamaralle, vaan tarvittaessa teemme sisäremontin vaikka laivan sisuksille!

Keittiöremontti, märkätilojen remontti ja rakennustyöt saman katon alta

Oli suunnitelmissasi sitten keittiöremontti, märkätilojen remontti tai vaikka huoneiden yhdistäminen tai jakaminen seinien paikkaa muuttamalla, saat kaikki tarvitsemasi palvelut meiltä. Olemme monipuolinen rakennusalan yritys, ja teemme kaikki tarvitsemasi työt eteisestä saunaosastolla.

Kunnostamme rakennukset myös ulkoa päin!

Laadukkaasti tehty sisäremontti lisää kodin viihtyisyyttä ja arvoa

Sieltä täältä repsottavat asunnon pinnat saattavat alkaa ärsyttää jossain vaiheessa. Ratkaisuna ongelmaan tällöin on kodin yleisilmettä dramaattisesti piristävä sisäremontti! Remontti räätälöidään aina asiakkaan toiveiden sekä käytössä olevan budjetin mukaan. Jo pienelläkin panostuksella saadaan huomattava muutos kodin ilmeeseen, mikä lisää kodin viihtyisyyttä ja parhaimmillaan nostaa asunnon tai kiinteistön jälleenmyyntiarvoa!

Pyydä tarjous sisäremontti- tai saneerauspalveluista Saneeraus ja rakennus Peltsiltä

Oli kohteessasi sitten kaiken kattava sisäremontti tai vaikka pelkkä keittiöremontti, kysy meiltä lisää tai jätä suoraan tarjouspyyntö!

Kylpyhuoneremontti ammattilaisen tekemänä

Mikkeliläinen Saneeraus ja rakennus Peltsi on ammattilainen märkätilojen saneerauksessa ja tekee esimerkiksi kylpyhuoneremontit koko laajuudessaan aina suunnittelusta kalusteiden asennukseen. Teemme myös kylpyhuoneiden ja muiden märkätilojen vesieristykset. Kun edessäsi on kylpyhuoneremontti tai kodin muiden märkätilojen uudistaminen, ota yhteys meihin ja pyydä tarjous!

Saunaremontti

Kylpyhuoneremonttien lisäksi palveluihimme kuuluu myös tietenkin saunaremontti. Saunaremontilla voidaan kunnostaa vanha sauna uuden veroiseksi pienellä panostuksella tai vaihtoehtoisesti projektiin voidaan panostaa hieman enemmän ja tuoda uusittuun saunaan hieman arjen luksusta erilaisilla lisävarusteilla ja kalusteratkaisuilla.

Tutustu myös laatoituspalveluihimme!

Märkätilasaneeraus

Oli kyseessä sitten suuremman luokan tai pienempi märkätilasaneeraus kotona tai julkisessa tilassa, meiltä saat kaikki siihen liittyvät palvelut ja työvaiheet!

Tilaa kylpyhuoneremontti Saneeraus ja rakennus Peltsiltä

Jos suunnitelmissasi on kylpyhuoneremontti, saunaremontti tai jokin muu märkätilan remontti, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous! Autamme mielellämme suunnittelussa, ja tarjoamme ammattilaisen näkökulman suunnitteluprosessiin.

Laatoitus kaikkiin kohteisiin Mikkelin seudulla

Laatoitus kannattaa jättää ammattilaisen hoidettavaksi, jotta rivit pysyvät varmasti suorina ja lopputulos täyttää kosteille tiloille annetut rakennusnormit! Teemme kaikenlaiset laatoitukset kokemuksella ja taidolla kaikkialla ulkona ja sisällä Mikkelin seudulla. Saat meiltä myös kaikki muut märkätilojen remonttipalvelut!

Laatoitus piristää myös keittiötä

Laatoitus ei ole pelkästään märkätilojen pintamateriaali, vaan se tuo persoonallista ilmettä keittiöön esimerkiksi keittiön välitilaan. Materiaalina laatta on myös helppo pitää puhtaana.

Lukemattomia värejä, kuvioita ja pintamateriaaleja

Laatoituksella pystytään leikittelemään sisustuksessa sen lukemattomien väri- ja pintamateriaalivaihtoehtojen ansiosta. Kiiltävien ja sileiden laattojen rinnalla kotiin voi valita laajoista valikoimista esimerkiksi kohokuvioisia laattoja tai huokoisia kivilaattoja, joilla saadaan omaan saunaan tai kylpyhuoneeseen aitoa kylpylätunnelmaa.

Ammattimainen laatoitus Saneeraus ja rakennus Peltsiltä

Jos suunnitelmissasi on sisätilojen tai ulkoalueen laatoitus, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous! Teemme laatoitukset kaikkiin eri kohteisiin Mikkelin seudulla.

Julkisivuremontti kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille

Mikkeliläisen Saneeraus ja rakennus Peltsin palveluihin kuuluu julkisivuremontti niin yksityisille kotitalouksille, yrityksille kuin taloyhtiöille. Teemme ammattimaiset julkisivuremontit huolella ja asiakkaan toiveita kuunnellen sokkelista kattoon asti. Oli kyseessä sitten omakotitalon ulkoverhoilu tai suuremman peltikaton maalaus, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ulkosaneeraus uusiin ja vanhoihin kohteisiin

Ulkosaneeraus tehdään aina asiakkaan kohteen mukaan räätälöidysti ja asiakkaan toiveita tarkkaan kuunnellen. Käsittelemme vanhat saneerattavat kohteet niiden alkuperäistä ilmettä ja olemusta varjellen. Meille on erityisen tärkeää tuottaa ammattimaista jälkeä sovitussa aikataulussa!

Tilaa julkisivuremontti kohteellesi Saneeraus ja rakennus Peltsiltä

Oli mielessäsi sitten isompi tai pienempi julkisivuremontti, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Uusien kohteiden rakentaminen Mikkelin alueella

Saneeraus ja rakennus Peltsi palvelee niin yksityisiä, yrityksiä kuin julkisen sektorin asiakkaita uudisrakentamisessa Mikkelin alueella. Erikoisalaamme on kaikenlainen rakentaminen, oli kyse sitten korjausrakentamisesta tai uudisrakentamisesta. Saat meiltä haaveilemasi omakotitalon, piharakennuksen, autotallin tai vaikka leikkimökin käyttövalmiiksi asti rakennettuna ja viimeisteltynä.

Talon rakentaminen avaimet käteen -palveluna

Oman talon rakentaminen on monen kotitalouden haave, ja jos omat taidot eivät riitä seinien pystytykseen, pyydä meidät tekemään se puolestasi! Tarjoamme talonrakennuspalveluamme avaimet käteen -periaatteella, tai jos olet sisäremontoinnin suhteen tee-se-itse-tyyppi, voimme luovuttaa talon ulkoseinien pystytyksen jälkeen tilaajalle itselleen viimeisteltäväksi.

Kysy lisää uudisrakentamisen palveluistamme

Jos tarkoituksena oli omakotitalon, autotallin tai pienemmänkin vajan rakentaminen, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Huoneistoremontti Mikkelin seudulla

Huoneistoremontti piristää asunnon kuin asunnon ilmettä sekä lisää asumisviihtyvyyttä. Huoneistoremontti myös nostaa asunnon arvoa, jos siltä ollaan myymässä. Saneeraus ja rakennus Peltsi tekee ammattitaidolla kaikki huoneistoremontit Mikkelin seudulla. Remontin laajuuteen vaikuttaa aina huoneiston kunto, asiakkaan toiveet remontin sisällöstä, käytettävissä oleva budjetti ja aika sekä remontoitavat kohteet huoneistoissa. Palveluihimme kuuluvat kaikkien huoneiston osien remontointi keittiöstä parvekkeelle.

Tapetointi ja maalaus

Kevyeen pintaremonttiin riittää monesti pelkkä tapetointi tai maalaus, jotka monesti nostavat jo huomattavasti huoneiston ilmettä. Saat meiltä ammattimaiset tapetointi- ja maalauspalvelut erikoisiinkin ratkaisuihin. Vain mielikuvitus on rajana, kun suunnitellaan tapetointia ja maalausta!

Pinnat kuntoon kattoa ja lattiaa unohtamatta

Teemme myös monenlaiset käsittelyt katto- ja lattiapinnoille huoneistoremontin yhteydessä. Teemme esimerkiksi lattianhiontaa sekä katon panelointia. Saat meiltä myös erilaiset tasoitetyöt niin seinille kuin katolle.

Huoneistoremontti Saneeraus ja rakennus Peltsiltä

Tilaa ammattimainen ja kattava huoneistoremontti mikkeliläiseltä Saneeraus ja rakennus Peltsiltä. Jätä meille viesti tai tarjouspyyntö ja olemme sinuun yhteydessä!